Copyright 2013-2020 - Stichting Interkerkelijk Recreatiewerk Witterzomer

pastoraatHet pastoraat dat we aanbieden bestaat -naast de wekelijkse vieringen in de periode van Pasen tot begin september- uit pastorale zorg, zondagavondsamenzang en in het hoogseizoen andere activiteiten, zoals excursies in de directe omgeving.


Voorgaan in de oecumenische gezinsdiensten

Elke zondag is er om 11.00 uur een oecumenische gezinsdienst. De pastores vinden het fijn als ‘muzikale’ gasten aan deze diensten willen meewerken. Zij kunnen in dat geval contact opnemen met de pastor (telefonisch of door een bezoekje aan de pastorie).

Leiding geven aan de zanguurtjes op zondagavond
In de weken van het recreatiepastoraat is er op zondagavond van 20.00-20.45 uur een zanguurtje, waarin de bezoekers zelf hun liederen mogen kiezen. Dit onder inspirerende begeleiding van Marnix Onrust op de piano en Jan Kroeske op het orgel en zomogelijk ook met medewerking van muzikale gasten.

Aanspreekpunt zijn voor aanwezige gasten
Als u ergens mee zit of een luisterend oor nodig hebt, kunt u contact opnemen met de pastor. Maar ook voor een gesprek over alledaagse dingen kunt u bij haar of hem terecht. Desgewenst kan de recreatiepastor u bezoeken op uw vakantieverblijf. 
U kunt de pastor op verschillende manieren benaderen voor een afspraak, b.v. na afloop van de gezinsdienst. Maar u kunt ook gewoon even bij de bungalow aankloppen of de pastor op de camping aanspreken. Telefonisch is de pastor bereikbaar op nummer 06 31 49 38 83.

 Organisatie van de activiteiten in het kader van ‘Samen beleven en ontdekken’
In samenspraak tussen de SIRW en beide pastores is een aantal interessante activiteiten en excursies voorbereid. Die zijn beschreven in de agenda.

f t g

Bijbeltekst van vandaag